144 zodpovězených často kladených dotazů

Jak zruším svoji registraci?

V osobním profilu klikni na REGISTRAČNÍ ÚDAJE a níže na stránce najdeš nápis DEAKTIVACE ÚČTU. Zrušení je ale nevratné a v případě zrušení se žádné realizované platby za nevyčerpané služby (nedocvičené výzvy) nevracejí.

Byl tento článek užitečný?

Související články:

Nenalezl(a) jsi odpověď na svou otázku?V případě, že se ti nepovedlo najít odpověď, napiš nám a my ti rádi pomůžeme.

Kontaktovat technickou podporu