fbpx

Verča

Verča

Trenérka

  • Group:Břicho snů 2.0, HP, Novoroční rozjezd 2024, Spalovací rychlovka, stranka-Nas-tym, Zahoď kila 2.0, Zpevni tělo

Verča

Trenérka

O mně

Ahoj, jsem Veronika, paní v letech, která věří, že pokud chce člověk něco změnit, nikdy není pozdě.. a to ani u nikoho z Vás.

Sport mne provází, jako asi všechny tady, odmalička a dnes už můžu s jistotou říct, že bude provázet napořád. Přes lekce spinningu, K2 hikingu, diet fitness, kruhových tréninků, TRX a tabaty jsem prošla několika sportovními centry, aktuálně ale dávám přednost osobnímu přístupu v podobě individuálních tréninků, ať už tvarovacích nebo běžeckých.

Výzva je skvělá, pokud kohokoli zvedne z gauče a vzbudí zájem😊 I já sama jsem před sedmi lety jednu takovou přijala – Uběhni 200 km od listopadu do Vánoc. Hýbala jsem se tou dobou dost, ale tohle bylo něco jen mého… pak postupně přišel leden, březen a další prosinec a já se nezastavila. Dnes mám za sebou několik celkem pěkných běžeckých skalpů a pár maratonů, za které bych se nemusela stydět ani před 20 lety.

Co tím chci říct? Že je jen na nás samotných jestli chceme, nebo ne, jestli výzvu přijmeme, nebo ji necháme projít okolo…Jsem ráda, že jsem součástí této, buďte jí i vy…

Fotogalerie