fbpx

Monča

Monča

Trenérka

  • Group:Božský zadek, HP, stranka-Nas-tym, Zhubni na furt 2.0

Monča

Trenérka

O mně

Sportu se věnuji už od 4 let, kdy mě rodiče dali na sportovní gymnastiku, prý jsem byla moc hyperaktivní, tak mě museli někam šoupnout.
V 7 letech jsem začala s tenisem a v 10 letech mě přihlásili na kickbox, u kterého jsem vydržela 11 let, byly to moje nejúspěšnější sportovní léta, kde jsem získala pár titulů, jako mistryně světa, Evropy a mnoho dalších.
Mé sportovní vzdělání vedlo od sportovního gymplu až po FTVS UK, kterou jsem úspěšně absolvovala v oboru tělovýchova a sport a ochrana obyvatelstva. I když už nestuduji, tak se stále snažím vzdělávat a doplňovat informace. Absolvovala jsem kurzy fitboxu, výživového poradce, kurzy sportovních a rekondičních masáží, kurz kineziotapingu, reflexologie ruky…
Po škole jsem začala působit jako osobní trenérka ve fitness – v tomto odvětví se pohybuji už šestým rokem a jsem vděčná, že můžu dělat tuto práci a pomáhat lidem, motivovat je a ukazovat jim cestu za lepším já.
Další mojí aktivitou je práce pro lidi v kancelářích, kam docházím a provádím s nimi různá kompenzační cvičení, strečink, posilování a mnoho dalšího. Z toho jsem nadšená, když vidím, jak jim to pomáhá a baví.
Posledním mým projektem jsou sportovní wellness víkendy, které pořádáme s mojí kolegyní a kamarádkou každé 3 -4 měsíce v různých koutech ČR.

Fotogalerie