fbpx

Marika

Marika

Zakladatelka a trenérka

  • Group:Božský zadek, Břicho snů 2.0, Cestou jógy, Gravid jóga, HP, Hubnu za hubičku, Jedu KETO, Produkt - Redukční jídelníček, Prostě zhubni, Rozjíždím se, Sacharidové vlny 2.0, Spalovací rychlovka, stranka-Nas-tym, Vege jízda, Vyvážený jídelníček 2.0, Začni s jógou, Zahoď kila 2.0, Zhubni na furt 2.0, Zpevni tělo

Marika

Zakladatelka a trenérka

MOJE MOTO

“Začni hned, néé až zítra!!”

O mně

Ahoj,
já jsem Marika a před pár lety jsem založila tento projekt. Původně to byla jen taková motivační stránka, kde jsme se měli s kamarády hecovat, kdo udělá víc dřepů a kdo dýl vydrží na nějaké “zdravější” cestě.
Na úplném začátku jsem si vůbec nemyslela, že by tato stránečka, srandička, věc, která mě napadla, a asi tak za 10 sekund jsem jí bez rozmyslu zrealizovala, mohla cokoli změnit v mém životě. Počítala jsem pouze s tím, že to bude skvělá hecovačka k tomu, abych konečně zhubla!
Ale znáte to, člověk míní, život mění :))
Po pár měsících už jsem vůbec nezvládala řídit svůj salon a dělat kosmetičku, a tak jsem ho po dlouhém uvažování prodala a vydala se na cestu do neznáma.
V tu dobu ještě projekt nebyl výdělečně činný, ale myslím, že moje víra, touha a vášeň, věci pohnuly správným směrem a dnes se můžeme těšit z tak skvělého projektu, který pomohl už více jak 120 000 lidí.
Momentálně se náš projekt snažím řídit a moje silná stránka je motivovat lidi. Pokud nepracuji na výzvě tak se dlouhodobě věnuji osobnímu rozvoji a momentálně je moje numero uno Neurověda a vůbec práce s mozkem. Brzy bych se této činnosti chtěla věnovat více a chtěla bych lidem pomáhat pochopit, jak důležitá je hlava a myšlenky, ať už jdete v životě za čímkoliv.
Mým přáním je, aby výzvaři naše programy dojeli do konce, pomohli jim a strávili s nimi fajn chvíle. Aby se u toho prostě bavili a na konec nás pochválili u svých přátel…
To je totiž to největší uznání a pro mne ten největší úspěch v mé práci.
Mějte se krásně a pracujte na sobě každý den, váš život může být přesně takový jaký chcete.
Vaše Mari

Fotogalerie