fbpx

Anetka

Anetka

Centrum nápovědy, blog

  • Group:HP, Rozjíždím se, Společné Vánoce 2023, stranka-Nas-tym

Anetka

Centrum nápovědy, blog

MOJE MOTO

“Dokud chodím spát unavená, žiju život naplno.”

O mně

Jmenuji se Aneta, jsem máma od tří synů, z nichž dva mají spoustu hendikepů. Protože třetímu kloučkovi to bylo líto, že nic nemá, pořídil si alespoň řádnou dávku potravinových alergií. I to je jeden z důvodů, proč se při povídání s Vámi umím vcítit a pochopit situaci, ve které se nacházíte. Sama jsem také po dvou dětech dávala dolů pokaždé kolem 25 kilogramů. Vím tedy, že s dětmi a prací není vždy jednoduché se sebrat a vyrazit si za svým cílem.
Už jen samotná myšlenka na hezčí a zdravější tělo je ale startovní čára. Vy se jen musíte chytit, a jako když jste byly děti na táboře a hrály přetahovanou, tak prostě do toho dát všechno, a to lano, ten výsledek, přetáhnout na svou stranu.
Zdravému životnímu stylu jsem se začala věnovat po dlouhodobém přibírání, nedostatku pohybu a chtění se opět přiblížit podobě, v které si mě manžel našel.
Výživě a sportu, tomu především, se věnuji od porodu druhého syna. Součástí projektu 30ti denní výzva, který jsem si zamilovala už při svém hubnutí, jsem od roku 2014.
Věřím, že podpora mezi lidmi je velmi důležitá, s ní si totiž dokážete splnit nejeden cíl.
Miluju knihy a kuchařky, dobré jídlo a víno, sport, tyčinku Bounty, pizzu, Tatabojs, velmi netradiční humor a psaní, také tvořím bižuterii.

– Fitness trenér
– Certifikát Výživa dětí
– Certifikát z psychologie

Několik mých článků se dostalo do tištěné podoby i na Slovensku.
V roce 2017 jsem se stala finalistkou soutěže DO FORMY časopisu Muscle and Fitness.
Miluju své děti. Miluju svého úžasného muže, s kterým jsme si vzájemnou podporou ve všem, co si usmyslíme, naše děti, kocoura Charlieho Harpera, křečka i rybu.
Jsem zastáncem toho, že jíst se má všechno ale s mírou, že nejlepším pohybem je chůze a že dokud chodíme spát unavení, žijeme své životy naplno.

Fotogalerie